Servicii - Salon Mikaela - Erotic Massage

Mikaela

Masaj de relaxare

Orice parte a corpului, de la cap pana la degetele de la picioare este atinsa cu constiinciozitate in mod egal. Tensiunea fizica se dizolva in atingerile usoare, energia vietii curgand usor prin intregul corp. Cunoastem secretele efective ale reducerii stresului si avem mai multe pentru a-ti relaxa nervii din viata cotidiana. Masajul te face sa vibrezi , are un efect revigorant si relaxant asupra intregului organism.

Masaj senzual

Masajul senzual al intregului corp include pe de o parte relaxarea precum si o inspiratie senzuala care iti va extinde simturile la nivel fizic si spiritual. Astfel maseuza isi foloseste mainile si corpul, lenjerie fina, uleiuri parfumate si tot ce inseamna senzualitate. Prin atingerile senzuale realizate cu diferite intensitati pe intreaga suprafata a corpului ne ajuta sa dobandim un bun control asupra potentialului creator. Circulatia libera si viguroasa a energiei sexuale prin tot corpul va avea ca rezultat cresterea vitalitatii, a fortei fizice dar si obtinerea unui echilibru emotional si mental durabil, stabil.

Body masaj

De indata ce vei fi pregatit sa te lasi contopit de mangaieri, puterea ta si dragostea fata de propria ta persoana se reactiveaza. Experimenteaza sentimentul placerii prin atingerile tandre si senzuale de catre corpul maseuzei. Punctele energetice ale corpului sunt stimulate in timpul acestui proces si se produce conexiunea intre inima si centrul energetic sexual. Acest tip de masaj precede sedinta de masaj erotic oferit de maseuzele noastre.

Masajul erotic

Energia sexuala care este energia de baza in viata noastra, elixirul vietii este retinuta si suprimata in contextul cultural. In timpul sedintei de masaj erotic revine la viata si se distribuie in tot corpul. Maini cunoscatoare iti vor masa corpul, urechile tale vor fi invaluite intr-o muzica placuta, toate simturile tale vor fi trimise intr-o calatorie de neuitat. Aplicand consecvent tehnicile de masaj erotic deschidem calea spre o viata implinita si fericita cu efecte regeneratoare asupra tuturor celorlalte nivele ale fiintei noastre. Primirea masajului erotic unifica mintea si trupul, imbunatatesc priza de cunostinta asupra senzatiilor.

Masajul erotic - dublu

Va oferim acest ritual al masajului erotic dublu insemanand ca vei fi atins de doua maseuze simultan. Vei simti patru atingeri intr-un mod original si jucaus. Aceasta va mari placerea mai mult decat de doua ori ! Cand primesti un masaj erotic, o mare placere se obtine din respiratii adanci si regulate.

Micul show erotic ce precede masajul erotic inseamna atingeri, mangaieri si saruturi intre cele doua maseuze.

Totul se va termina cu o relaxare totala si in punctul culminant al excitarii.

Preturi

200 lei - masaj cu o domnisoara
250 lei - masaj cu o domnisoara si dus asistat
300 lei - masaj cu o domnisoara si 2 finalizari
300 lei - masaj cu o domnisoara si jucarii erotice
350 lei - masaj cu o domnisoara in camera cu jacuzzi
400 lei - masaj cu 2 domnisoare si show erotic
500 lei - masaj pentru cuplu
600 lei - masaj cu 2 domnisoare si show lesbi

*pentru fiecare din masajele mentionate mai sus, daca se realizeaza in camera cu jacuzzi se mareste pretul cu 100 lei, exceptie facand cel deja specificat (masaj cu o domnisoara in camera cu jacuzzi - 350 lei)

Aveti si posibilitatea sa inchiriati o camera (cu jacuzzi sau fara) pentru o noapte si sa o petreceti alaturi de persoana iubita.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

Datorita faptului ca maseuzele lucreaza dupa un anumit program, este indicat sa sunati inainte pentru a va face o programare la cea preferata. In timpul unei sedinte puteti combina mai multe tipuri de masaje si pretul se va face in functie de tipurile de masaje alese.

Rezervari: 0752 - 177.178  / 0747 - 125.126

Este posibil ca mai multe maseuze sa va faca masaj in acelasi timp, dar pretul se va modifica in functie de numarul acestora si de modul in care se va face masajul.

NU SERVIM CLIENTI CU VARSTA SUB 18 ANI!

Salon

Mikaela

Mikaela

Mikaela

Mikaela

Salonul este compus din receptie, living room, club privat, 4 camere pentru masaj dintre care 2 sunt dotate jacuzzi, parcare privata, terasa si in curand piscina si baldachine. Fiecare camera are baie proprie ultra-moderna

Mikaela